Alu fotografije

Napravite izuzetno elegantan zidni dekor sa sjajnim metalnim ramovima. Prema nekim istraživanjima, fotografija na alu ramu svojim kvalitetom, trajnošću, spektrom boja i sjajem koji podsjeća na 3d,  djeluje 4 puta ubjedljivije od fotografije na foto papiru. Nije slučajno što su alu fotografije svojom pojavom izazvale pažnju poznatih profesionalnih fotografa.

Svi metalni otisci su različiti. Ovdje se ne radi o bilo kakvom lijepljenju preslikača na aluminijum, niti o slabijoj direktnoj štampi na alu podlogu. Mi koristimo najkvalitetnija sublimaciona mastila koja se toplotnim postupkom vezuju za metal i na taj način se formira trajan otisak. Takođe, brend aluminijuma je veoma važan. Mi koristimo najkvalitetniji aluminijum američkog proizvođača ChromaluxeTM. Bilo koji drugi proizvođači koji nude jeftiniji aluminijum ne garantuju trajnost, a mnogi testovi su pokazali i da je razlika u kvalitetu očigledna.

Inače, fotografija utisnuta na aluminijumski panel se odlikuje prepoznatljivim trajnim premazom i zaobljenim ivicama. Otporna je na UV zračenje. Standardni formati su slični formatima fotografija, a po zahtjevima klijenata, kod nas mogu se izrađivati fotografije na alu panelima različitih oblika i formata. Fotografije na aluminijumu izrađujemo i do formata 1,1 x 1,80 metra. Mogu se raditi u sjajnoj ili mat varijanti. Sve veličine su spremne za vješanje na zidu.

 

Prikaži sve 8 rezultate