Foto knjige

Više ne morate slagati Vaše fotografije pojedinačno u tradicionalne foto albume, niti lijepiti fotografije na svaku stranu albuma i biti ograničeni njihovim formatom, razmišljajući koliko fotografija može stati u album.

Nova forma, Photo book može sadržati onoliko strana koliko vi želite. Na svakoj strani možete smjestiti pet, deset, čak i dvadeset snimaka. Formatom, dodavanjem posebnog rama ili isjecanjem možete istaći važnije i uspjelije snimke. Uz pomoć Photoshopa možete osmisliti i dizajnirati samo vaš lični book.

Foto knjiga predstavlja novi način čuvanja Vaših uspomena. Bilo da su u pitanju snimci sa vjenčanja ili dječije fotografije, porodični događaji i proslave, poslovni susreti, godišnjice i promocije ili slike sa putovanja… one dobijaju svoju pravu formu “upakovane” u foto knjigu. Foto priča npr. osnovaca i srednjoškolaca ispričana u ovom izuzetno kreativnom mediju, ostaće trajno zabilježena. Uspomena koju ćemo svaki put iznova, rado prelistavati.

Foto knjige se izrađuju u četiti formata: 30×45 cm (PREMIUM), 25X38 cm (MAXI), 20×40 cm (CLASIC) i 15×30 cm (COMPACT). Format se može mijenjati i prilagođavati vašim zahtjevima. Foto bukovi se rade na najkvalitetnijem foto papiru Fuji i u čvrstom povezu. Korice mogu biti različite debljine. Listovi su po pravilu čvrsti i prilagođeni dugotrajnom korišćenju. Cijena zavisi od broja stranica i formata, kao i od toga da li pripremu buka radi osoba koja predaje buk na rad ili to rade naši dizajneri.

Boni foto bukovi kvalitetom, trajnošću i dizajnom predstavljaju atraktivan poklon za svaku priliku.

Prikaži sve 4 rezultate